Kontakt​ os på: 20 23 55 14

Kontakt​ os på:​

Renovering af køkken på Mors, Salling og i Thy

Hos Nordmors Murerforretning ApS udfører vi renovering af køkken for private, boligforeninger og ejendomsselskaber i hele Nordjylland.

Har du behov for renovering af køkken?

Så kan vi varetage opgaven – uanset opgavetype eller størrelse. Vi har den fornødne ekspertise, erfaring samt nyeste teknik til at udføre både kreativ, personlig og unik renovering af dit køkken.

Vi lytter naturligvis til dine ønsker og idéer til renoveringen, men byder også gerne ind med gode råd og muligheder ved den enkelte opgave. Du er derfor garanteret en solid vejledning, så du ved renovering af badeværelse eller køkken ender op med et resultat, som du kan nyde og have glæde af i mange år fremover.

Mere info om hvad vi kan tilbyde dig inden for renovering?

Ønsker du at høre mere om vores service, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på en renovering af dit køkken? Så kan du til enhver tid kontakte os på telefon 20 23 55 14 eller mail info@nordmors-murer.dk.

Du kan også benytte dig af vores kontaktformular, som du finder her på siden.

Kontakt Nordmors Murerforretning ApS

Med base i Nykøbing Mors kan vi køre ud til kunder på Mors, Thy og Salling, hvor vi også tilbyder vores ekspertise inden for renovering af badeværelse.

​Hvem er vi

Nordmors Murerforretning ApS

​Feggesundvej 60

7900 Nykøbing Mors

Telefon:

Preben: 20 23 55 14

Nicolai: 24 42 69 95

E-mail: info@nordmors-murer.dk

Vi er medlem af

Skal vi ringe dig op?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt