Nybyggeri varetages for private og erhverv

Nordmors Murerforretning har mange års erfaring inden for murerfaget samt veluddannede medarbejdere ansat, som alle er utroligt kompetente murere. Vi har blandt andet specialiseret os i nybyggeri, som vi varetager for en bred kundegruppe: private, erhverv såvel som offentlige instanser på Mors, Skive, og det øvrige Jylland. Vi sørger for, at vores kunder får lige det nybyggeri, de efterspørger.

Tæt dialog er vejen frem

Ingen opgave er for stor eller lille, når det kommer til nybyggeri. Vi kan således varetage store, som mindre opgaver, hvor vi sørger for den tætte dialog og det gode samarbejde med andre leverandører og fagmænd. Ved nybyggeri ved vi, hvor vigtigt det er at tilgodese og lytte til en kundes ønsker og behov. Derfor sørger vi naturligvis for at have en god dialog med dig både før, under og efter byggeprocessen, hvor vi rådgiver om alle detaljer samt den samlede løsning.

Byg nyt hus med Nordmors Murerforretning

En af de helt store fordel ved at vælge nybyg frem for at købe noget færdigbygget er, at du kan få din bolig eller kontorbygning lige nøjagtig, som du vil have den. Vi kan tage højde for alle dine ønsker eller specifikke krav, uden det er til besvær.

Hvad koster nybyggeri?

Her på vores hjemmeside kan du se eksempler på nybyggeri, som vi har varetaget. Hvis du har spørgsmål til vores priser, dine muligheder eller andet, så er du altid velkommen til at kontakte os. Så snart vi har hørt mere om dine ønsker, behov og dit budget, udarbejder vi et uforpligtende og skræddersyet tilbud til dig på dit nye hus.

Mangler du i højere grad plads i din eksisterende bolig foretager vi også ombygning af hus, eller tilbygning til hus samt renovering af badeværelse. Ring til vores murer på: +45 2242 6995.

Hvad kan vi hjælpe med?

Drømmer du om en facaderenovering,
nyt badeværelse eller mere plads?

Nordmors Murerforretning ApS kan være yderst behjælpelige med alle tænkelige former for murerarbejde.
Vi hjælper dagligt kunder i store dele af lokalområdet omkring Thisted samt på hele Mors.

​Er du interesseret?

indhent et tilbud fra Nordmors Murerforretning

Hvad koster en murer? Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, eller har du spørgsmål til vores virksomhed, vores opgaveløsning eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte det kyndige personale på telefon 24 42 69 95 eller 20 23 55 14.

Du kan også skrive på mail info@nordmors-murer.dk. Vi hjælper dagligt kunder i store dele af lokalområdet på og omkring Mors og Thisted, men kører gerne i resten af Danmark.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Henvendelser besvares inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal besvares.

kontakt os​

Nordmors Murerforretning ApS

CVR-nummer: 26653274

Feggesundvej 60

7900 Nykøbing Mors

Telefon: +45 2442 6995

E-mail: info@nordmors-murer.dk

Sitemap

medlem af byg garanti

Nordmors Murerforretning er medlem af garantiordningen for håndværkere, Dansk Byggeri, og er dækket af Byg Garanti.

​© 2021 Nordmors Murerforretning ApS. Alle rettigheder forbeholdes.