Kontakt​ os på: 20 23 55 14

Kontakt​ os på:​

​Nybyggeri på Mors, Salling og Thy

Nordmors Murerforretning ApS har mange års erfaring inden for murerfaget samt veluddannede medarbejdere, som alle er utroligt kompetente murere.

Vi har blandt andet specialiseret os i nybyggeri, hvor vi hjælper en bred kundegruppe – private, erhverv såvel som offentlige instanser – med at få nøjagtigt det nybyggeri de ønsker og efterspørger.

Vi klarer enhver opgave inden for nybyggeri

Ingen opgave er for stor eller lille, når det kommer til nybyggeri. Vi kan således varetage store, som mindre opgaver, hvor vi sørger for den tætte dialog og det gode samarbejde med andre leverandører og fagmænd.

Ved nybyggeri ved vi, hvor vigtigt det er, at tilgodese og lytte til en kundes ønsker og behov. Derfor sørger vi naturligvis for at have en god dialog med dig både før, under og efter byggeprocessen, hvor vi rådgiver om alle detaljer samt den hele løsning.

Få et uforpligtende tilbud

Har du brug for yderligere informationer om vores service og ekspertise, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på nybyggeri? Kontakt Nordmors Murerforretning ApS i Nykøbing Mors på telefon 20 23 55 14, mail ​info@nordmors-murer.dk eller skriv til os via vores kontaktformular.

​Hvem er vi

Nordmors Murerforretning ApS

​Feggesundvej 60

7900 Nykøbing Mors

Telefon:

Preben: 20 23 55 14

Nicolai: 24 42 69 95

E-mail: info@nordmors-murer.dk

Vi er medlem af

Skal vi ringe dig op?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt