Tagrenovering eller lægning af nyt tag i høj kvalitet​

​Trænger taget til en kærlig hånd? Eller står du og skal bygge nyt? Så kan Nordmors Murerforretning ApS på Mors både stå for en tagrenovering eller lægningen af et nyt tag i hele Nordjylland.

Forlæng tagets liv med en tagrenovering

Vi kan varetage mange forskellige former for tagrenovering og har blandt erfaring med tagmaling, tagreparation og algebehandling af tage. Uanset hvilken form for tagrenovering dit tag har behov for, kræver det en særlig faglig ekspertise. En ekspertise vi besidder, og som vores kunder indtil den dag i dag har haft stor glæde af. Vi kan være behjælpelige med at reparere alt lige fra tagsten og trækonstruktioner samt meget mere.

Få et smukt og sundt nyt tag

Skal du have lagt et nyt tag, og er du bosiddende i Nordjylland, kan vi også sørge for at give dig et tag af særdeles høj kvalitet og med et flot æstetisk udtryk. Når du skal have et nyt tag, er der et væld af muligheder. Vi stiller derfor naturligvis gerne vores erfaring og viden til rådighed, så du kan finde frem til den helt rette løsning for.

I forbindelse med tagrenovering og nybyg, kan du ydermere lade os stå for totalentreprisen, hvor du trygt kan stole på, at der bliver taget hånd om alle detaljer på en professionel og omhyggelig måde.

Kontakt os for spørgsmål om tagrenovering og tilbud på din opgave

Fra vores base på Mors kører vi gerne ud til dig på Mors i Skive, Thisted & omegn, hvor vi gerne giver dig et uforpligtende tilbud på en tagrenovering. Kontakt os allerede i dag og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Du kan skrive til os via kontaktformularen, sende os en mail på: info@nordmors-murer.dk eller give os et kald på telefon 97 75 20 23.

Hvad kan vi hjælpe med?

Drømmer du om en facaderenovering,
nyt badeværelse eller mere plads?

Nordmors Murerforretning ApS kan være yderst behjælpelige med alle tænkelige former for murerarbejde.
Vi hjælper dagligt kunder i store dele af lokalområdet omkring Thisted samt på hele Mors.

​Er du interesseret?

indhent et tilbud fra Nordmors Murerforretning

Hvad koster en murer? Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, eller har du spørgsmål til vores virksomhed, vores opgaveløsning eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte det kyndige personale på telefon 24 42 69 95 eller 20 23 55 14.

Du kan også skrive på mail info@nordmors-murer.dk. Vi hjælper dagligt kunder i store dele af lokalområdet på og omkring Mors og Thisted, men kører gerne i resten af Danmark.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Henvendelser besvares inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal besvares.

kontakt os​

Nordmors Murerforretning ApS

CVR-nummer: 26653274

Feggesundvej 60

7900 Nykøbing Mors

Telefon: +45 2442 6995

E-mail: info@nordmors-murer.dk

Sitemap

medlem af byg garanti

Nordmors Murerforretning er medlem af garantiordningen for håndværkere, Dansk Byggeri, og er dækket af Byg Garanti.

​© 2021 Nordmors Murerforretning ApS. Alle rettigheder forbeholdes.