Kontakt​ os på: 20 23 55 14

Kontakt​ os på:​

​Tagrenovering eller lægning af nyt tag i høj kvalitet

Trænger taget til en kærlig hånd? Eller står du og skal bygge nyt? Så kan Nordmors Murerforretning ApS i Nykøbing Mors både stå for en tagrenovering eller lægningen af et nyt tag i hele Nordjylland.

Forlæng tagets liv med en tagrenovering

Vi kan varetage mange forskellige former for tagrenovering og har blandt erfaring med tagmaling, tagreparation og algebehandling af tage.

Uanset hvilken form for tagrenovering dit tag har behov for, kræver det en særlig faglig ekspertise. En ekspertise vi besidder, og som vores kunder indtil den dag i dag har haft stor glæde af. Vi kan således reparere alt lige fra tagsten, tagpap og trækonstruktioner samt meget mere.

Få et smukt og sundt nyt tag

Skal du have lagt et nyt tag, og er du bosiddende i Nordjylland, kan vi også sørge for at give dig et tag af særdeles høj kvalitet og med et flot æstetisk udtryk. Når du skal have et nyt tag, er der et væld af muligheder. Vi stiller derfor naturligvis gerne vores erfaring og viden til rådighed, så du kan finde frem til den helt rette løsning for.

I forbindelse med tagrenovering og nybyg, kan du ydermere lade os stå for totalentreprisen, hvor du trygt kan stole på, at der bliver taget hånd om alle detaljer på en professionel og omhyggelig måde.

Kontakt os for spørgsmål om tagrenovering og tilbud på din opgave

Fra vores base i Nykøbing Mors kører vi gerne ud og giver et uforpligtende tilbud på en tagrenovering. Kontakt os allerede i dag og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Du kan skrive til os via kontaktformularen, sende os en mail på: info@nordmors-murer.dk eller give os et kald på telefon 97 75 20 23.

​Hvem er vi

Nordmors Murerforretning ApS

​Feggesundvej 60

7900 Nykøbing Mors

Telefon:

Preben: 20 23 55 14

Nicolai: 24 42 69 95

E-mail: info@nordmors-murer.dk

Vi er medlem af

Skal vi ringe dig op?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt