Tilbygning af hus

​Udvidelse af et hus er en proces, der indebærer, at der tilføjes mere plads til din eksisterende bygning. Det kan gøres ved at tilføje ekstra værelser, bygge på siden, bagsiden eller taget af et allerede eksisterende hus eller ved at bruge præfabrikerede eller modulære bygninger. Før du går i gang med at udvide dit hus, er det vigtigt at planlægge omhyggeligt og sørg for, at en eventuel udvidelse opfylder de lokale bygningsreglementer og krav til zoneinddeling samt dit budget.

Overvejelser ved tilbygning af hus

En anden vigtig overvejelse, når man skal udvide et hus, er byggetilladelse. Afhængigt af størrelsen og placeringen af din tilbygning skal du muligvis indhente byggetilladelse, før du går i gang med byggeriet. Det er nødvendigt at tage kontakt med dit lokale råd eller planlægningsafdelingen for at fastslå kravene til din udvidelse.

Det kan være tidskrævende og dyrt at udvide et hus, så det er vigtigt at planlægge omhyggeligt, inden man påbegynder byggearbejdet. Du bør også overveje at hyre en kvalificeret entreprenør eller arkitekt, som kan hjælpe dig med at designe og bygge din tilbygning i overensstemmelse med de lokale bestemmelser og i overensstemmelse med dit budget.

Ønsker du et tilbud på en tilbygning?

Ønsker du hjælp til din tilbygning, er du meget velkommen til at kontakte os på 24 42 69 95 eller sende os en mail på info@nordmors-murer.dk, så fremsætter vi gerne et uforpligtende tilbud på din tilbygningsopgave. Vi er medlem af Byg garanti, som er din garanti for kvalitetsarbejde.​

Hvad kan vi hjælpe med?

Drømmer du om en facaderenovering,
nyt badeværelse eller mere plads?

Nordmors Murerforretning ApS kan være yderst behjælpelige med alle tænkelige former for murerarbejde.
Vi hjælper dagligt kunder i store dele af lokalområdet omkring Thisted samt på hele Mors.

​Er du interesseret?

indhent et tilbud fra Nordmors Murerforretning

Hvad koster en murer? Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, eller har du spørgsmål til vores virksomhed, vores opgaveløsning eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte det kyndige personale på telefon 24 42 69 95 eller 20 23 55 14.

Du kan også skrive på mail info@nordmors-murer.dk. Vi hjælper dagligt kunder i store dele af lokalområdet på og omkring Mors og Thisted, men kører gerne i resten af Danmark.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Henvendelser besvares inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal besvares.

kontakt os​

Nordmors Murerforretning ApS

CVR-nummer: 26653274

Feggesundvej 60

7900 Nykøbing Mors

Telefon: +45 2442 6995

E-mail: info@nordmors-murer.dk

Sitemap

medlem af byg garanti

Nordmors Murerforretning er medlem af garantiordningen for håndværkere, Dansk Byggeri, og er dækket af Byg Garanti.

​© 2021 Nordmors Murerforretning ApS. Alle rettigheder forbeholdes.