DET FØREnde LOKALE MURERFIRMA PÅ Nykøbing Mors i Thisted

Vi er hos Nordmors Murerforretning stolte over, at vores alsidige medarbejderskare, hvis faglige kompetencer spænder vidt, danner baggrunden for, at vi i dag tør kalde os det førerende lokale murerfirma. Pr. 1/1-2018 har vi 10 medarbejdere ansat med forskellig baggrund, og med mere end 25 års erfaring er der ingen tvivl om, at professionalisme altid er i højsædet, og at du kan være sikker på en kvalitetsfyldt løsning hos os. 

Kompetente og kyndige medarbejdere danner grundlaget

Vores personale spiller den største rolle for, at vi i dag hjælper kunder af alle størrelser med både små og store opgaver. Medarbejderne består af en god blanding af traditionelle, erfarne murer og nyuddannede, unge arbejdere, men hvad de alle har til fælles er, at de altid arbejder på et højt niveau med stor kyndighed for øje. Gennemsnitsalderen på vores medarbejdere er et billede af de mange forskellige aldre, som de har, og vi er glade for, at vores personale ikke bare er professionelt men samtidig er varieret og nuanceret. 

Vi kan hjælpe med det meste

Den store håndværksmæssige kunnen, som vores ansatte besidder, gør det muligt for os, at hjælpe med langt de fleste mureropgaver. Uanset om du skal have renoveret badeværelset eller have lavet en tilbygning, er vi klar til at hjælpe. Vi er især førende på flisearbejde men tilbyder altid specialiserede og tilpassede løsninger af den enkelte kundens projekt. 

Vil du høre mere?

Hvis du vil høre mere om vores virksomhed og samtidig finde ud af, hvad vi kan gøre for dig, kan du ringe på 24 42 69 95 eller 20 23 55 14. Hvis du i stedet vil skrive, kan dette gøres på mail info@nordmors-murer.dk eller udfylde vores kontaktformular her på hjemmesiden. Vi kører fra vores base på Mors til Thisted og Skive, men hjælper kunder i hele Danmark.

Hvad kan vi hjælpe med?

Drømmer du om en facaderenovering,
nyt badeværelse eller mere plads?

Nordmors Murerforretning ApS kan være yderst behjælpelige med alle tænkelige former for murerarbejde.
Vi hjælper dagligt kunder i store dele af lokalområdet omkring Thisted samt på hele Mors.

​Er du interesseret?

indhent et tilbud fra Nordmors Murerforretning

Hvad koster en murer? Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, eller har du spørgsmål til vores virksomhed, vores opgaveløsning eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte det kyndige personale på telefon 24 42 69 95 eller 20 23 55 14.

Du kan også skrive på mail info@nordmors-murer.dk. Vi hjælper dagligt kunder i store dele af lokalområdet på og omkring Mors og Thisted, men kører gerne i resten af Danmark.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Henvendelser besvares inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal besvares.

kontakt os​

Nordmors Murerforretning ApS

CVR-nummer: 26653274

Feggesundvej 60

7900 Nykøbing Mors

Telefon: +45 2442 6995

E-mail: info@nordmors-murer.dk

Sitemap

medlem af byg garanti

Nordmors Murerforretning er medlem af garantiordningen for håndværkere, Dansk Byggeri, og er dækket af Byg Garanti.

​© 2021 Nordmors Murerforretning ApS. Alle rettigheder forbeholdes.