Kontakt​ os på: 20 23 55 14

Kontakt​ os på:​

Det førerende lokale murerfirma på Mors, Thy og Salling

Vi er hos Nordmors Murerforretning stolte over, at vores alsidige medarbejderskare, hvis faglige kompetencer spænder vidt, danner baggrunden for, at vi i dag tør kalde os det førerende lokale murerfirma. 

Pr. 1/1-2018 har vi 10 medarbejdere ansat med forskellig baggrund, og med mere end 25 års erfaring er der ingen tvivl om, at professionalisme altid er i højsædet, og at du kan være sikker på en kvalitetsfyldt løsning hos os. 

Kompetente og kyndige medarbejdere danner grundlaget

Vores personale spiller den største rolle for, at vi i dag hjælper kunder af alle størrelser med både små og store opgaver. 

Medarbejderne består af en god blanding af traditionelle, erfarne murer og nyuddannede, unge arbejdere, men hvad de alle har til fælles er, at de altid arbejder på et højt niveau med stor kyndighed for øje. 

Gennemsnitsalderen på vores medarbejdere er et billede af de mange forskellige aldre, som de har, og vi er glade for, at vores personale ikke bare er professionelt men samtidig er varieret og nuanceret. 

Vi kan hjælpe med det meste

Den store håndværksmæssige kunnen, som vores ansatte besidder, gør det muligt for os, at hjælpe med langt de fleste mureropgaver. Uanset om du skal have renoveret badeværelset eller have lavet en tilbygning, er vi klar til at hjælpe. 

Vi er især førende på flisearbejde men tilbyder altid specialiserede og tilpassede løsninger af den enkelte kundens projekt. 

Vil du høre mere?

Hvis du vil høre mere om vores virksomhed og samtidig finde ud af, hvad vi kan gøre for dig, kan du ringe på 24 42 69 95 eller 20 23 55 14. Hvis du i stedet vil skrive, kan dette gøres på mail info@nordmors-murer.dk eller udfylde vores kontaktformular her på hjemmesiden. Vi kører fra vores base ved Nykøbing Mors til bl.a. Mors, Salling og Thy men hjælper kunder i hele Danmark.

​Hvem er vi

Nordmors Murerforretning ApS

​Feggesundvej 60

7900 Nykøbing Mors

Telefon:

Preben: 20 23 55 14

Nicolai: 24 42 69 95

E-mail: info@nordmors-murer.dk

Vi er medlem af

Skal vi ringe dig op?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt