Kontakt​ os på: 20 23 55 14

Kontakt​ os på:​

Professionel renovering af badeværelse på Mors, Salling og Thy

Står du overfor en større eller mindre renovering af dit badeværelse, og leder du efter en professionel partner til at hjælpe? Så kan vi hos Nordmors Murerforretning med garanti hjælpe! Vi er eksperter i badeværelses renovering med speciale i flisebelægning, og gennem et tæt samarbejde med dig som kunde finder vi frem til den løsning, der passer bedst til dig. Vores medarbejdere er kompetente og arbejder altid på et højt fagligt niveau, hvorfor vi godt tør love, at vi gør alt for at komme frem til et tilfredsstillende færdigt resultat.

Specialiseret og detaljeorienteret opgaveløsning af badeværelset

At vælge netop os som samarbejdspartner til dit renoveringsprojekt, er en stor fordel, fordi vi med et specialiseret og detaljeorienteret fokus altid leverer løsninger af højeste kvalitet. Ved at have styr på selv de mindste detaljer, arbejder vores personale med stor omhu og respekt for både traditionelle teknikker og desuden nyudviklet faglighed. Vi bygger ydermere vores arbejde med renoveringer på professionelle partnerskab med gode samarbejdspartnere.

Dine ønsker kommer altid først

Vi ved, at ingen kunder er ens, og derfor vægter vi det utroligt højt, at der i samarbejde med den enkelte kunde bliver lagt en plan for, hvordan renoveringen ønskes foretaget. Vi tager snakken med hver kunde på forhånd for at sikre os, at misforståelser undgås, og at kunden føler sig tryg i det indgåede samarbejde. Vores base i Nykøbing Mors danner grundlaget for, at vi kan hjælpe kunder med tilfredsstillende, tilpassede og kvalitetsfyldte badeværelsesrenoveringer i både Mors, Thy og Salling, men også i resten af Danmark.

Lad os hjælpe dig!

Ring eller skrive på telefon 24 42 69 95 / 20 23 55 14 eller på mail info@nordmors-murer.dk allerede i dag, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan gøre for dig og dit renoveringsprojekt. Vi glæder os til at høre fra dig. Vi kan også renovere dit køkken

​Hvem er vi

Nordmors Murerforretning ApS

​Feggesundvej 60

7900 Nykøbing Mors

Telefon:

Preben: 20 23 55 14

Nicolai: 24 42 69 95

E-mail: info@nordmors-murer.dk

Vi er medlem af

Skal vi ringe dig op?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt