Professionel renovering af badeværelse

Står du overfor en større eller mindre renovering af dit badeværelse, og leder du efter en professionel partner til at hjælpe? Så kan vi hos Nordmors Murerforretning med garanti hjælpe! Med base på Mors kører vi ud på hele Mors samt til bl.a. Thisted, og omegn, hvor vi bygger for både private og erhvervskunder.

Lad vores eksperter bygge nyt badeværelse for dig

Vi er eksperter i badeværelses renovering med speciale i flisebelægning, og gennem et tæt samarbejde med dig som kunde finder vi frem til den løsning, der passer bedst til dig. Vores murere er kompetente og arbejder altid på et højt fagligt niveau, hvorfor vi godt tør love, at vi gør alt for at komme frem til et tilfredsstillende færdigt resultat.

Specialiseret og detaljeorienteret opgaveløsning af nyt bad

At vælge netop os som samarbejdspartner til renovering af dit badeværelse er en stor fordel, fordi vi med et specialiseret og detaljeorienteret fokus altid leverer løsninger af højeste kvalitet. Ved at have styr på selv de mindste detaljer arbejder vores personale med stor omhu og respekt for både traditionelle teknikker og desuden nyudviklet faglighed.

Vi starter altid med en god dialog

Vi ved, at ingen kunder er ens, og derfor vægter vi det utroligt højt, at der i samarbejde med den enkelte kunde bliver lagt en plan for, hvordan den ønskede renovering af badeværelse skal foretages. Vejen frem hos vores murerfirma er en god dialog, så vi helt fra begyndelsen får afdækket dine ønsker, behov og ikke mindst dit budget. Således undgår vi misforståelser, og vi sikrer, at vi altid er enige om det indgåede samarbejde.

Indhent et tilbud på renovering af badeværelse

Hvad koster et nyt badeværelse? Ring eller skrive på telefon 24 42 69 95 / 20 23 55 14 eller på mail info@nordmors-murer.dk allerede i dag, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan gøre for dig og dit renoveringsprojekt. Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvad kan vi hjælpe med?

Drømmer du om en facaderenovering,
nyt badeværelse eller mere plads?

Nordmors Murerforretning ApS kan være yderst behjælpelige med alle tænkelige former for murerarbejde.
Vi hjælper dagligt kunder i store dele af lokalområdet omkring Thisted samt på hele Mors.

​Er du interesseret?

indhent et tilbud fra Nordmors Murerforretning

Hvad koster en murer? Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, eller har du spørgsmål til vores virksomhed, vores opgaveløsning eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte det kyndige personale på telefon 24 42 69 95 eller 20 23 55 14.

Du kan også skrive på mail info@nordmors-murer.dk. Vi hjælper dagligt kunder i store dele af lokalområdet på og omkring Mors og Thisted, men kører gerne i resten af Danmark.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Henvendelser besvares inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal besvares.

kontakt os​

Nordmors Murerforretning ApS

CVR-nummer: 26653274

Feggesundvej 60

7900 Nykøbing Mors

Telefon: +45 2442 6995

E-mail: info@nordmors-murer.dk

Sitemap

medlem af byg garanti

Nordmors Murerforretning er medlem af garantiordningen for håndværkere, Dansk Byggeri, og er dækket af Byg Garanti.

​© 2021 Nordmors Murerforretning ApS. Alle rettigheder forbeholdes.