Ombygning af hus

Murer med erfaring inden for ombygning af hus

Vil du have mere ud af din boligs areal, eller ønsker du flere m2 at udfolde dig på? Med ombygning af hus eller tilbygning til dit hus kan du få opfyldt alle dine boligdrømme, uden at skulle flytte. Nordmors Murerforretning tilbyder kreative og skræddersyede løsninger på din ombygning eller renovering af hus. Vi er beliggende på Mors og servicerer kunder på hele Mors samt i Thisted og omegn. Bor du et andet sted i Jylland er du naturligvis også velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale.

Vi kan bl.a. varetage:

  • ​Renovering af hus fra kælder til kvist
  • Tilbygning af hus
  • ​Tilbygning af udestue eller garage
  • ​Tilføjelse af nye stue, entre eller et ekstra værelse
  • ​Ombygning/renovering af sommerhus

Få rådgivning om din husrenovering

Med udgangspunkt i en dialogbaseret rådgivning, hvor vi gerne deler ud af vores erfaring på området, kan du få en ombygning af hus eller tilbygning til hus med et kreativt og personligt udtryk. Vi står altid klar til at hjælpe med at finde en løsning, der indfrier jeres boligdrømme og matcher jeres budget.

Der er altså ingen opgave som er for stor eller lille, og kun fantasien sætter grænser for mulighederne inden for ombygning af hus. Uanset om du skal have lavet en ombygning eller tilbygning sørger vi naturligvis for, at stilen matcher den eksisterende bygnings udtryk.

Kontakt os og indhent et tilbud på ombygning af hus

Hvad koster en ombygning til et hus? Der er mange muligheder inden for ombygning af hus eller sommerhus, og alt efter valg af materialer og projektets overordnede omfang, vil vores priser naturligvis variere. Men du er altid velkommen til at kontakte os og få yderligere informationer om vores priser og dine muligheder.

Vi udarbejder altid gerne et skræddersyet og uforpligtende tilbud på din tilbygning til hus eller ombygning af hus, når vi har hørt mere om dine ønsker.

Vores murer kan desuden også være behjælpelige med renovering af badeværelse og eller hvis I skal have lavet noget nybyggeri - Kontakt os på telefon 24 42 69 95 eller 20 23 55 14.

Hvad kan vi hjælpe med?

Drømmer du om en facaderenovering,
nyt badeværelse eller mere plads?

Nordmors Murerforretning ApS kan være yderst behjælpelige med alle tænkelige former for murerarbejde.
Vi hjælper dagligt kunder i store dele af lokalområdet omkring Thisted samt på hele Mors.

​Er du interesseret?

indhent et tilbud fra Nordmors Murerforretning

Hvad koster en murer? Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, eller har du spørgsmål til vores virksomhed, vores opgaveløsning eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte det kyndige personale på telefon 24 42 69 95 eller 20 23 55 14.

Du kan også skrive på mail info@nordmors-murer.dk. Vi hjælper dagligt kunder i store dele af lokalområdet på og omkring Mors og Thisted, men kører gerne i resten af Danmark.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Henvendelser besvares inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal besvares.

kontakt os​

Nordmors Murerforretning ApS

CVR-nummer: 26653274

Feggesundvej 60

7900 Nykøbing Mors

Telefon: +45 2442 6995

E-mail: info@nordmors-murer.dk

Sitemap

medlem af byg garanti

Nordmors Murerforretning er medlem af garantiordningen for håndværkere, Dansk Byggeri, og er dækket af Byg Garanti.

​© 2021 Nordmors Murerforretning ApS. Alle rettigheder forbeholdes.