Kontakt​ os på: 20 23 55 14

Kontakt​ os på:​

​Ombygning & Tilbygning med kvalitet for øje

Nordmors Murerforretning ApS i Nykøbing Mors, Nordjylland, tilbyder ombygning og tilbygning for både private kunder, boligselskaber og offentlige institutioner.

Vi udfører alsidig og kreativ ombygning og tilbygning på Mors og omegn

Med udgangspunkt i en dialogbaseret rådgivning, hvor vi gerne deler ud af vores erfaring på området, kan du få en ombygning eller tilbygning med et kreativt og personligt udtryk. 

Der er altså ingen opgave som er for stor eller lille, og kun fantasien sætter grænser for mulighederne inden for ombygning og tilbygning. Uanset om du skal have lavet en ombygning eller tilbygning sørger vi naturligvis for, at stilen matcher den eksisterende bygnings udtryk.

Kontakt os for ny konstruktion

Har du brug for en tilbygning eller en ombygning af dit hus, og ønsker du et professionelt og ikke mindst kvalitetsbevidst murerfirma sat på opgaven? Så står vi klar til at køre ud fra vores base i Nykøbing Mors til hele Nordjylland, hvor vi også gerne giver et uforpligtende tilbud på din opgave.

Skriv til os via vores kontaktformular her, ring til os på telefon 97 75 20 23 eller send os en mail på: info@nordmors-murer.dk. Så vil vi udarbejde et uforpligtende tilbud på din opgave. 

Vi renoverer også badeværelse og køkken.

​Hvem er vi

Nordmors Murerforretning ApS

​Feggesundvej 60

7900 Nykøbing Mors

Telefon:

Preben: 20 23 55 14

Nicolai: 24 42 69 95

E-mail: info@nordmors-murer.dk

Vi er medlem af

Skal vi ringe dig op?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt